İzleyiciler

20 Mart 2012 Salı

bu sabah...

bu sabah güne içimde mutluluk kelebekleri uçuşaraktan başladım.nedeni hani daha öncede bahsettiğim aynı otobüse bindiğimiz arkadaşımla beraber sabah keyfi yapmamız.
sabah yine aynı otobüse bindik.korkmayın bu sefer o öndeki koltuklardan birine oturdu ben arkadaydım.ama ben yine inmem gereken durakta inmedim onunla yine sabah sohbetimiz yapalım ve kahvemizi içelim diye...ama o bu sabah bana süpriz yaptı :)))hep bahsettiği bir börekçi poğaçacı vardı o durakta indik.gittik oturduk iki poğaça ben yedim ,o sabah kahvaltı yaptığı için bir tanede o yedi. üstüne birer bardak çay...ohhh:)))))poğaçalar o kadar güzeldi ki tadına doyamadım resmen.zaten o arkadaşıma hep derim ''korkuyorum senle dolaşmaktan.''çünkü sürekli şurda bir yer var işte şusu çok ünlü çok nefis leziz falan diye izmir kazan biz kepçe yaptığımız çok olmuştur:)) sonra ordan sahile yürüdük...izmir'in sabahları da ayrı bir güzel be kardeşim:)))sahilde deniz kenarındaki tahta oturaklara oturduk :))))bir ayağımız denize sarkık bir ayağımız yerde:)))çok güzeldi hava:))))
yarım saat sahil keyfinden sonra ayrıldık arkadaşımla o işine ben işime:))))
sabah böyle güzel başlayınca günün devamı da güzel geliyor canımmm:)))))

8 yorum:

  1. ohhh mıs gıbı bır gun olmus umarım tum gunlerın boyle gecer

    YanıtlaSil
  2. Prensesim aynen öyle, ben bu sabaha kötü başladım, şimdi kokuyorum bütün gün böyle geçicek diye.

    Ne güzel yapmışsınız, okudukça yüzüm güldü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslı'm korkma geç kalmış sayılmazsın bundan sonra sı güzel geçsin seninkininde:))))

      yüzün hep gülsün bu arada :))))

      Sil
  3. Arkadaş ile yapılan sohbetin tadı damakta kalıyor değil mi hep ? Güzel bir sabah olmuş canım tam keyif yapmışsınız vallahi süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. damla,valla biz bu arkadaşımla hergün sohbet muhabbet tam 12 yıl oldu arada kesintiler oldu görüşemediğimiz zamanlar oldu ama hala sohbete muhabbete doyamadık:)))

      tam keyifti güne güzel başladık:))

      Sil
  4. resım cok guzelmıs nerden buldun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biricit'im netten buldum ama neresinden inan hatırlamıyorum:)))))

      Sil