İzleyiciler

14 Haziran 2012 Perşembe

kova kadını

bakın nette gezerken ne buldum:)kova kadınını anlatıyor...bir kova kadını olarak diyorum ki tespitler tam onikiden vurmuş...buyurun burdan okuyun:)))






Kova kadını

Siz Kova kadınlarından kormak gerek. Her şeyi devirebilir veya yüceltebilirsiniz. Çevrenize olan yararınız kendinize olan yararınızdan daha fazla. Beğeni toplamak sizin için önemli. Gerçekçi iltifatlar hoşunuza gider ve duymak istersiniz. Partneriniz size önemli olduğunuzu hissettirmeli. Daha evlenmediyseniz çok genç yaşlarda evlilik kararı almak sizi sonradan üzebilir. Kova kadını 40′ından sonra evlenirse mutluluğu yakalar. Siz Kova kadınları aldığınız karar ile ilgili kafanızda soru işareti bırakmaya dayanamazsınız. Kesinlikle yaptığınız işten, sevdiğiniz adamdan emin olmak istersiniz. Şüphe size zarar veren bir olgudur. Kıskanç ve kuşkucu değilsinizdir. Karşı taraftan açıklık ve dürüstlük beklersiniz. Eşiniz sizinle gurur duyuyorsa sizden mutlusu şu kainatta bulunamaz. 3 Haziran, 29 Temmuz ve 13 Kasım aşkın kollarınıza atılacağı günler. Yay burcu ve kendiniz gibi Kova burcu ile mutlu ve uyumlu bir evlilik yürütebilirsiniz. Aslan, İkizler ve Terazi burcu uyumlu sağlayacağınız burçlar.




3 haziran geçti darısı 29 temmuz ve 13 kasıma...ee hadi hayırlısı:)))))

4 yorum:

  1. hahaha bır balık olarak okudum cokta eglendım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokosss'um sana bir süpriz bak bakalım balık kadını da tutmuş mu?

      Balık kadını

      Uyanma vaktiniz geldi de geçiyor bile. Kurduğunuz hayaller gerçekleşmeyince kırılıyorsunuz. Kendinizi bu kadar harap etmeyin. Siz zaten sizi anlayacak, koruyacak ve kırmayacak biri ile beraberlik yaşarsınız. Sevdiğiniz adam kişiliğinize çok ters biri olmamalı. Alımlı ve güzel bir kadınsınız. Romantik davranışlarda bulunur, romantik adımlar beklersiniz. Çabuk kırıldığınız için karşınızda ki kişi sizi anlamalı, kafanızdaki soru işaretlerinize cevap bulmalıdır. İlgiye ihtiyaç duyarsınız. Aşk ve sevgi sizin hayatınızda kalıcı olmalı. Yüreğiniz hep aynı sıcaklıkta kıpırdamalı. Yoksa depresyona bile girebilirsiniz. Küçük yanlış anlaşılmaları bile içinizde dert edersiniz. Kesinlikle çocuk değil dişi bir kadınsınız. Zaman zaman kadın olmanın duygusuyla sevdiğiniz kişiye yaklaşın. Böyle davranmanız ilişkinizi alevlendirecektir. 22 Haziran, 18 Ağustos ve 5 Kasım tarihleri size aşk dolu günler yaşatacak. Evlilik konusunda Başak burcu ile mükemmel bir uyum yakalarsınız. Akrep ve Yengeç erkeği sizi iyi anlar.

      Sil
  2. cok tesekkurlerrrr prenses :)) ama esım kova :) ne dıyorsun bu ıse sen hahhaha..uyanmaya gelınce ben hayallerımle varım ama cocuktan sonra gercek dunyaya dondum hahahhaha:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eşin kovaysa daha ne olsun:)))))ayrıca uyanma boşver hayalsiz yaşanmaz:)))))

      Sil