İzleyiciler

27 Mart 2013 Çarşamba

the following and revolution keyfi :)))








daha once de soylemistim bu ara tv seyretmiyorum kitaplara dadandim diye.ama arada atladigim soylemeyi unuttugum bir sey daha var sanirim. netten dizi seyrediyordum. ama baya uzun bir ara vermislerdi.iste o uzun arada baska bir dizi daha buldum.the following.dizi super.cok ilgimi cekti.bir edebiyat profosoru edgar alan poe`nun siirlerini kendine ilham alarak seri cinayetler isliyor, hapse atiliyor, bu arada hapiste kendine bir tarikat kuruyor hapisten kaciyor falan.cok heyecanli ve her bolum bir oncekinden ilginc.resmen civiliyor seni pc basina.





once seyrettigim dizi ise revolution.o da bu hafta tekrar basladi.nasil mutluyum anlatamam simdi.nefes kesen bu iki diziyi de siddetle tavsiye ederim.

11 yorum:

  1. Revolution'ı zaten çok merakla izliyorum Prensesim. Diğer diziyi duydum ama izlemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaktin varsa tavsiye ederim aslim super bir dizi :)

      Sil
  2. keşke ben de dizi izleyebilsem

    YanıtlaSil
  3. Agresifim birde ona başlamayayım. Kafamı kaşımaya adam tutmam gerekebilir.Sana iyi seyirler canım:))))

    YanıtlaSil
  4. canım prensesım bende bugun sosyal medyadan bahdettım sende de tv ızlemıyorum yazısı :) ne guzel yapıyorsun cok tesekkurler onerın ıcın sevgıler

    YanıtlaSil
  5. hayat boyle daha guzel yaa kokossum cok mutluyum izlemek istedigimi sectim ve sadece onlari seyrediyorum geri kalan bir suru zamanimi da kitaplara ve sevdiklerime ayiriyorum.arkadasim abaca asosyal mi olduk diyor ama aksine ben sosyalligin dibine vurdum boylece ohh bee hayat ne guzelmis tvsiz:))))

    YanıtlaSil
  6. cok haklısın hele tatıllerde nasıl mutlu oluyor ınsan degıl mı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma yaa hele su yaz bir gelsin daha da mutlu musmutlu olacagim soz :))

      Sil