İzleyiciler

29 Nisan 2013 Pazartesi

18. IZMIR KITAP FUARI



Bir senedir bekledigim fuar nihayet acildi ve dun bitti.ben iki gun gidebildim ama yine de hazinelerime birazcik daha hazine katttim.ruhuma iyi geldi bu iki gidisimde.bir hafta cok kisa geldi doyamadim bastan onu soyleyimde sayin yetkililer haberiniz olsun .
fuarin ilk gunu ve gecen cuma gunu gidebildim.saatlerce o stand senin bu stand benim gezdim.deyim yerindeyse ayaklarima karasular indi ama ben hala doyamadim.bu sene cok heyecanliydim basta .cunku ilkokul ogretmenimde gelecekti fuara daha once demistim ASK OLSUN kitabinin yazari FERHAN TOPCU.ama aksilikler nedeniyle gelemedi hatta subatta cikan kitabini izmirde sormadigim kitapci kalmamisti.idefixten verdigimiz siparis bile su gun oldu hala gelmedi kitapcima.ama neyse lafi fazla uzatmayayim facebooktan ogretmenim kitabin hangi yayinevinde satilacagini yazinca ilk gun demedim kalabalik demedim is cikisi gidip aldim.(birde 23 nisan senliklerinden fuar cok kalabalikti.heryerden cocuklar cikiyordu:))


ve mutlu son...(kitabi hafta sonu okudum.muthis.tek kelimeyle muthis.canim ogretmenim sana basarilar diliyorum.ve telefonda da soyledigim gibi kesinlikle yazmaya devam etmelisiniz.sizden ogrenecegimiz cokk sey var daha.)


ikinci gidisimde de yitik ulke standina ugradim.kadir aydemir`in iki kitabini aldim ve tesadufen kadir beyle de tanisip kitaplarimi imzalatabilme mutluluguna eristim.kisacik sohbetten sonra bir tanede hediye kitap sahibi olaraktan gezmeye devam ettim:))tesekuurler kadir bey :))


can yayinlarindan bu kitaplari aldim.hamidem milena`ya mektuplar senden aklimda kaldi.aci cikolatayi da zuhal ablam tavsiye etmisti.satranc ta bonus oldu gorunce dayanamadim:)))


bu kitabin kapagi cok hosuma gitmisti canim arkadasim almisti fuarda yari fiyatina gorunce almak istedim:))


bu kitaplardan konusamayan tavus kusu camio kitapeylemcisinin blogundan  aklimda kalmis kapagini da begendim bunlarin 3 une 10 lira verdim.bakalim guzeller mi?
iste fuardan edindigim kitap hazinem bu kadar.bir de baya hayal kirikligina ugradim aslinda.kitaplar cok ta indirimli degildi.can yayinlari %30 indirim yapmisti.ben daha cok indirim olur diye dusunmustum ama neyse.artik buna da sukur diyeyim adet yerini bulsun.yeri gelmisken gecen yaz d&r can yayinlarini 5 liraya satmisti sonradan haberim olmustu insallah bu yaz da yaparlar da hazineme hazine katabilirim:))allahim yaa doymak bilmedim su kitaplara sanirim hic te doyamayacagim:)))





7 yorum:

  1. ne güzel etmişsin , keşke daha uygun da olabilse fuarlarda kitaplar ama keyifle oku:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en cok ta ona uzuldum zaten eylemim yaa indirim yetersizdi artik kendimi istanbul sahaflar festivaline sakliyorum ekimde kesin ordayim valizle donecem :)))tesekkurler canim ayrica :)))

      Sil
  2. hiiiii çok üzüldümmmm :(
    bir sürü bir sürü kitap almışsın agresifprenses yaa çok kıskandım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cagla sen focada degil misin niye kacirdin? keske cananimi da alip gelseydin:( kiskanma diyecem ama olmayacak napiyim ama doymadim almaya:))

      Sil
  3. cok severım kıtap fuarlarını hattta bazen ımza gunlerı denk gelır alır ve ımzalatırım ne buyuk keyftr..ozlemısım..sevgıler canım mıs gıbı oku hepsını

    YanıtlaSil
  4. Uzun zamandır kitap fuarlarına gidemiyorum canım ya, sen ne iyi yapmışsın. Birde kitap fiyatları can yakmasa süper olucak istediğim bir sürü kitabı almayı erteledim bu yüzden.

    YanıtlaSil