İzleyiciler

4 Ocak 2012 Çarşamba

bolina cafe...

her sabah işe giderken otobüste okuma alışkanlığım var...yol 25 dk sürüyor ve ben büyük bir keyifle bunu hep yapıyorum...bugün kitaba o kadar kaptırmışım ki kendimi ineceğim durağı kaçırmışım...hal böyle olunca da ''aamaann boşver'' dedim ve son durakta indim.yaklaşık 11 senelik arkadaşımda orda bir otelde çalışıyor.beni otellerinin karşısında bir cafeye götürmüştü BOLİNA CAFE...iki kız kardeş çalıştırıyor çok şirin bir kafe...sahipleriyle hemen böyle kaynaşma durumları olmuştu ilk gittiğimde zaten...sabah onlara süpprriiizzz diye içeri girince çok şaşırmışlardı...gittiğimde arkadaşım daha gelmemişti...meşhur gül böreklerinden yedim...2 senedir her sabah börek poğaça ile kahvaltı yapan ben hayatımda yediğim en lezzetli en hafif gül böreğini yedim orda...ve söyledim de zaten kızlara...ellerine sağlık valla keşke bizim işyerine yakın olsalarmış çıkmazdım ordan ama ben fırsat buldukça sabahları geç kalmayı düşünüyorum artık:)))onlarla sohbet ederken arkadaşım geldi ve şokkk:) aaa süpriizzz çığlıkları arasında öpüşme koklaşmadan sonra kahvelerimizi de içtik...sonra bindim taksi dolmuşa işe geldim...sabah sabah güzel başladım güne yani...izmirliler tavsiye ediyorum size BOLİNA CAFE çok süper..servis güzel tadlar güzel fiyatlarıda gayet uygun...hıı bir de krepleri ve mıhlaması meşhurmuş oranın...mövenpick oteli karşısı...mutlaka gidin derim:))resim çekmeyi akıl edemedim ama nasılsa daha çok giderim eklerim yazıma o zaman...

5 yorum:

  1. bende sabahları ıse gıderken kıtap okurum yada gece yatmadan evvel.İzmirde olsaydım kesın gıderdım tavsıye ettığınız yere gül böreğini severim afıyet olsun. :))

    YanıtlaSil
  2. büyükşehirlerde ulaşım baya bir vakit aldığı için eğer oturma fırsatı bulursam mutlaka okurum.otobüs,metro, vapur farketmez...
    keşke olsaymışsın şansına küs be biricit:))

    YanıtlaSil
  3. Özendirdin valla. İzmir'e gidemem ama kış balkonumda kendi yaptığım gül börekleriyle kendi Bolina Cafe mi oluşturabilirim. İyi fikir değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok ama çokkk severim otobüste veya dolmuşta kitap okumayı :)) Anlattığın cafe gözümün önünde canlanıverdi birden... Belki ben de sizin işyerine yakın bir yerde en az onun kadar şirin bir cafe açarım, kimbilir, belki bana kaçıp gelirsin öğle molası kahvesine :))

    YanıtlaSil
  5. gülsümcüm süper bir fikir:)açarsan cafeni haberimiz olsun :)

    sevgili düş kızı ortak paydalarda buluşmak güzel:)ve de neden olmasın açarsan cafeni haber ver müdavimi olurum kesin :)))

    YanıtlaSil