İzleyiciler

26 Kasım 2012 Pazartesi

kitaplik temizligi,anilar,nostalji...





merhaba
dun uzun zamandir yapmayi planladigim ama surekli yapmayi oteledigim kitaplik duzeltme isini yaptim.sabah bizim kuzularin tum agresifligi beni benden alirken kendimi markete atisim ve ordan canim arkadasima kahve molasi icin atisim bu otelenen,itelenen isi yapmama bana gaz vermesi onun da odasinda yaptigi degisiklikti.baktim oda super olmus bende ogleden sonra gelsende benim yanimda bana cene yoldasligi yapsanda bende su kitapligimi temizlesem,duzenlesem dedim.o da geldi sagolsun.kitapligimin ilk uc rafini temizlerken yanimdaydi.sonrasinda eve dondu.ve ondan sonrasini tek yaptim ama yaparken neler neler buldum.buldukca heyecanla haber verdim ona.bana senin hic resmin yok mu yaa bakayim dediydi bende buralarada bir yerlerde vardir demistim.ve buldum.eski lise fotograflarim,universite hazirlik kursundan fotograflarim,universite ve yurt fotograflarim,eski isyeri ve daha bir suru fotograflar.sonra lise andacimi buldum.oturdum tek tek okudum.sonra kaset kolleksiyonumu buldum.onlari da dinlemek guzel olacak.neyse boyle bir pazar gecirdim.temizlikle baslayip nostaljiyle biten.vay be ne gunlermis bile dedim yani...o derece...

6 yorum:

  1. Mis olmuş kitaplığın ne güzel. Benim kitaplarım hala yerlerde sürünüyor. İnşallah ben de gönlüme göre bir kitaplık bulacağım sonunda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. damla`m valla miss oldu:))
      insallah bulursun canim ben yaptirmistim benimkini dolabima uysun diye...cizdim marangoza verdim sonuc bekledigimden de guzel olmustu:)))genelde kafalarina gore yapmakla unludur buralardaki marangozlar laf aramizda:)))

      Sil
  2. çok güzel olmuş , ben bu tip işleri çok keyifli bulurum, keşke yanınızda olabilip, şu kiapları kurcalasaydım azcık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir daha ki temizlige beklerim o zaman seni eylem`im:)))

      Sil
  3. Kitaplığın ne güzelmiş canım ya, bende daha yeni düzenledim kitaplığımı ama o kadar uzun sürdü ki, bir ara bırakmayı bile düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim asli`m benim baslamam uzun surdu yapmasi o kadar uzun surmedi :)))

      Sil