İzleyiciler

9 Aralık 2013 Pazartesi

KITAPAGACI IZMIR BULUSMASI







hep Istanbul ve Ankara`yi biz Izmirliler buralardan giptayla seyrederken sonunda izmir de kitapagaci bulusmasi yapti:) yaptik:) 

o kadar guzeldi ki.sevincimden gun saydim.cunku instagramdan takip ettigim serpil`cim ve ferda`cimi kanli canli karsimda gordum :) ustelik serpil`cim sirf bizim icin, bizi gormek icin, bu bulusma icin Istanbul`dan gelmisti.o kadar mutlu oldum o kadar mutlu oldum ki anlatamam.


kitaplar sayesinde cok guzel dostlarim oldu.gulin`cim,yagmur`cum,serife`cim ve isimlerini su an hala icinde bulundugum heyecan nedeniyle unuttugum cok cok guzel insanlarla tanisma firsatim oldu.

bu bizim icin ilkti.bundan sonra devami gelecek ve bizde kitapagaciizmir olarak buyuyerek cogalarak bu bulusmalarimizi geleneksellestirecegiz. 
bize eleri kollari dolu olarak gelen ferda`cigima ve serpil`cigime hediye ettikleri kitaplar icin tekrar tekrar tesekkur ederim :)



resmi nasil duz koyacagimi bulamamakla birlikte illaki koyacam inadimdan bu sekilde kafanizi egerek yada pclerinizi cevirerek bakin artik :)

iste bu guler yuzlu bayan bizim icin istanbul`lardan kalkip gelen canim serpil :) seni tanidigima hayatima girdigine buna vesile olan kitapagacina binlerce tesekkur ederim :)



bu kupa da serpil`cigimin benim icin ozel hediyesi.ustunde benim bir resmim var :)) cok cok off ne diyebilirim ki...cok ozel bir insansin cookk :))




bu kitapta serife`cigimin bizlere hediyesiydi.dayisinin anisina dayisinin kendi basindan gecenleri serce parmagiyla kaleme aldigi cok degerli bir kitap.sana da cookk tesekkur ederim canimm.benim icin kiymetini bilemezsin:)




bu kitapta bizim icin Ankara`dan Ankara kitapagaci ailesinden gonderilen kitap.yapilan cekiliste bana cikti cok mutlu oldum :)




bu da ferdacigimin bizim icin kendi kutuphanesinden sectigi bir kitap.bana cikti :)) ayracim super ama degil mi?




kitapagaci bulusmamizin ilki benim icin iste bu kadar guzel bu kadar ozeldi.iyi ki katilmisim.iyi ki bu guzel insanlari tanimisim :))



darisi nice bulusmalarimiza guzel baslangiclara guzel dostluklara :))






seviyorum sizi kitap agaci izmir ailem:))






6 yorum:

  1. Ne güzel bir buluşma olmuş.Kıskandın ama ben. Güzel Fincanından sıcacık Dostluk Kahveni içerken Mutlu okuma saatleri diliyorun Canım.Sevgiyle kal ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben İstanbul'dakilerin hiç birine katılamadım ama tüm buluşmalar harika geçiyor insanı özendiriyor.
    Kitap ağacı mükemmel bir proje oldu artık. Okudukça büyür insan sloganı ile gönüllere taht kurdu, üyeleri de birbirinden harika kitap kurtları olunca büyüdükçe büyüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle piam mutlaka git birine cok guzel dostlar kazandim ben kendi adima :) okudukca buyuyoruz gelisiyoruz. belki bir istanbul bulusmasinda gorusuruz :)

      Sil
  3. güzel bir buluşma olmuş

    YanıtlaSil
  4. OLDUKÇA GUZEL GORUNUYORUZ CNM VALLAHI GUZEL BIGUN GECIRMISSINIZZ SEVGILER ÖPÜYORUM :*

    YanıtlaSil