İzleyiciler

29 Nisan 2014 Salı

19.IZMIR KITAP FUARI`NIN ARDINDAN


Bir senedir gelmesini heyecanla bekledigim Kitap Fuari sonunda acildi ve ben ilk gun solugu orada aldim.
Bu arada fuari ilk hafta sonu 110 bin kisi ziyaret etmis ve bende onlardan biriymisim :)) Ne kadar sasirtici degil mi? II degil sahsen sasirmadim ben, orada olmamak beni sasirtirdi asil :))



Kitapagaci sayesinde tanidigim Fatos ve Deniz fuar ve izmir bulusmasi icin Ankara`dan geldiklerinde onlarla guzel vakit gecirdik.Ve tesekkur ediyorum tekrardan yine bekleriz, hep bekleriz iyi ki geldiniz.



Bu kizcelerimi tanimayan yoktur artik herhalde :)) Kitapagaci ailemin Izmir uyeleri :)) Fuar onlarsiz tabi ki olmazdi...





Kendimi o kadar kaybettim ki bir tek bu fotoyu cekmisim :)) Her sene ayni terane kendimi kaybedip fotograf cekmeyi unutan klasik ben iste:)) (Seneye fotografci tutayim da fuar fotom olsun bari birkac tane:))





Bu sene senden imza almak kismet degilmis Baskomiser Nevzat`im:)) Nasip kismet bu isler napalim :)) (Insallah okumuyorsundur blogumu yoksa rezil oldugumun resmidir:)) Ama sana bu kadar yaklasmak da guzel seninle ayni havayi solumak:))





Vee benim canim arkadasim Gonca :)) Kendisini Kitap Agaci sayesinde tanidim.Iyi ki de tanidim. Canim arkadasimin da icinde mektubu olan Imza:Ben kitabini imzalatmasam olmazdi.Tesekkur ederim canim benim .Ayrica belirteyim kitabin tum geliri TURGOK`e bagislanmis.(Turkiye Gorme Engelliler Kutuphanesi) Corbada tuzum oldu mutluyum :))








Fuar klasigim illaki YITIKULKE`ye ugranir.Ama bu sefer benim kuzularimin
(Hamide ve Merve) da icinde birer oykulerinin bulundugu ``Mutsuz Ask Vardir ``alinir ve stantta bulunan yazarlara imzalatilir.ama benim kuzulara Istanbul`a gidince imzalatirim artik:)) Kismet:)) (Hayirdir taktim bugun bu KISMET lafina :))





Bunlar da fuar ganimetlerimden Kitapagaci Ailemin hediyeleri :)) Tesekkurler Kizlar...





 Bu seneki fuar ganimetlerim iste:)) Cok mutluyum cookk :)) Keske daha cok alabilseydim :)) Ama indirimler yetersizdi yine Sayin Yetkili Duyun Sesimizi Okurlar olarak aaa cok ayip ama IDEFIX bile sizden ucuzdu haberiniz olsun...






Ve yuzuk kardesligimizin resmidir efendim:)) Gulderen arkadasima cookk tesekkur ederim tam bizlik bir yuzuk bulmus :))


Bir de bu Fuarin bir artisi da bana Burcu oldu.Seni tanimak cok guzeldi goruselim en kisa zamanda olur mu ?(http://birtutamyagmur.blogspot.com.tr)

8 yorum:

  1. Çok sevdim bu yazıyı :) içinde kitap var, arkadaşlık var ..
    Kitapağacı buluşmasında sabah vardım sonra ayrıldım , uzun kalıp görüşmek isterdim..
    Ben de seni tanıdığım için mutluyum , keyifli okumalar canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gordum sizi Irem`le donme dolap keyfi yapmissiniz:)) Seytanin bacagini bir sekilde kiracagiz ama hayirlisi :)) Bu arada kitabi aldigim gun senin ve bir kac kisinin mektubunu okudum cok guzeldi.Tamamini sonra okumak icin biraz daha bekliyecem sanirim :)

      Sil
  2. Ağresifim yine coşmuşuz fuarda . Seneye fotorafçın ben olayım. Kitap Hırsızını ben de okudum canım. Güzel bir kitap. Keyifli okumalar sana. Yüzüklere de bayıldım bu arada.Öpüldün canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. soyadima yarasir durumlar Cananim :))
      soz mu bak baska fotografci bakmiyorum ona gore hatta Goncami da al gelirken :))Kitap Hirsizini merak ediyordum fuarda gorunce dayanamadim :) tesekkur ederim canim benim :))

      Sil
  3. Ay ne güzeeeel...kitaplar, dostluklar...yazının sonunda da ben :)))
    İlk adımı attık, tanıştık...devamı çok yakında...bekleyin bizi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Burcum ilk adim atildi gerisi gelsin :))

      ve evet bekleyin bizi blok dunyasi :))

      Sil
  4. merhaba :)
    çok güzel bir fuar günlüğü olmuş ve aldığınız kitaplar da çok güzel,
    keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil