İzleyiciler

29 Nisan 2014 Salı

YUZYILLIK YALNIZLIK-G.G.MARQUEZ/KITAPAGACINISAN2014





 Hep okumak isteyipte surekli erteledigim bir yazardi Gabriel Garcia Marquez.Bu ay Kitapagaci ailemle birlikte okudum ve iyi ki okudum diyorum.Kitaba basladigimda Marquez hastalanip hastaneye kaldirilmis ,bitmeden de onu Yuzyillik Yalnizligina ugurlamistim bende tum dunya gibi. Ne diyim ki sana gec kalmak benim ayibim ama henuz tanismisken gitmekte seninki mi oldu biraz?

Yuzyillik yalnizligi okurken once baya bir kafam kafam karisti kim kimdi (arcadiolar ve aurelianolar)birbirine karisti. ama sonra kitabi ara vermeden okuyunca herkes yerine oturdu olaylar abartili anlatimlar hah tamam dedirtti sonunda. Kitabi sevdim sirada Kirmizi Pazartesi var tabii okunacaklarim bitince.




GABRIEL GARCIA MARQUEZ
YUZYILLIK YALNIZLIK
CAN ROMAN
55.BASKI









10 yorum:

  1. Yaaa bir şey itiraf edebilir miyim?
    Ediyorum: Ben bu kitaptan hiçbir şey anlamamıştım okurken, bende de herkes birbirine girdi, kim kiminle nerede ne yapıyor, ne oluyor ne bitiyor karman çorman oldu...açıkçası sıkıldım okurken ve sırf bitirmek için okudum :(
    Ama yılmak yok Marquez'e devam...en merak ettiğim Kolera Günlerinde Aşk, sonra da Kırmızı Pazartesi...
    Bu arada ben kitap ağacına bir türlü dahil olamıyorum, kitaplarımız uyuşmuyor :(
    Bunu okuyalı çok olmuştu, şimdi de Suç Ve Ceza okunacakmış, onu da okudum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk baslarda bende ayni senin gibi anlamamistim ama dedigim gibi ara vermeden okuyunca olaylar kisiler oturdu yerine.birde benim aslinda daha farkli yorumum olacak bu kitapla ilgili ama bloga yazamam sonra yuzyuze gelince soylerim sana :))

      Sil
    2. yaa aslinda suc ve cezayi ben ortaokul zamani okumustum ama tekrar okumak isterdim de bahar senligi olmasaydi. neyse bir daha ki ay artik.uzulme sende baska arkadaslarla kitap fidanilarina katilirsin sende. ig de mi takip ediyorsun nereden ediyorsun kitapagacini bilmiyorum ama.

      Sil
    3. O farklı yorumun ne olduğunu az çok tahmin eder gibiyim sanki :)
      Kitap ağacını instagramdan takip ediyorum, başka takip edebileceğim bir yer var mı ki?

      Sil
    4. http://www.kitapagaciyiz.com/ bu veb sayfamiz
      facebookta da var vikitapta da canim ig de kisileri de takip edebilirsin kitapfidanlarina katilmak istersen :)

      Sil
    5. Web sayfasını biliyordum da sosyal medya daha hareketli sanırım...
      Neyse İzmir ile ilgili şeyleri senden öğrenirim nasıl olsa :)) ama şu kitap kampanyalarını bir inceleyeyim, akşam da eve gidince kütüphaneme bir göz atayım...

      Sil
  2. tabi ki haber veririm sana ;) kitap kampanyasi icin evet bende kitapligimi bir elden gecirmek istiyorum hafta sonu eger gondereceksen toplu gonderim yapalim istersen bekle hemen gonderme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam olur, hafta sonuna kadar bakalım kitaplara, haberleşelim ona göre gönderelim...

      Sil
  3. Ya bende bisiy itiraf edeyim o zaman. Ben hic sevmemis cok sikilmistim
    sonra yazara bir sans daha vereyim diger bir kitabini daha okumustum ondada bitene kadar cook sikilmistim. Ben anlatimini hic begenmemistim :( bana gore degilmis onu anladim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya herkes begenecek diye bisey yok tabi ki. Bende su herkesin olup bittigi yazarlari veya kitaplari sevemedim. Ama soylesek linc ederler sanki. O yuzden ufak ufak alttan alttan yorumumu yapip bir daha yakinindan gecmiyorum mesela. Sorun yok:)) Bence yani :))

      Sil