İzleyiciler

24 Ocak 2013 Perşembe

benden bizden herkesten

yazmayali baya olmus yine.cok ihmal ediyorum buralari bu ara.ben yazmayali olanlar oldu yine.

-oncelikle soylemeliyim ki Tutunamayanlari bitirdim.sonunda.her ne kadar bana gore bir kitap olmadigini soylesemde son 200 sayfasi fena degildi.ama bir daha okumam galiba.beni benden almasina ragmen bende ki inat bitirmeme neden oldu iste.sevenlerinden ozur dileyerekten abartildigi kadar olmayan bir kitap oldugunu dusunuyorum.tekrar ediyorum bu benim dusuncem sevenleri beni mazur gorsun.bununla ilgili ayri bir post yapacam zaten.

-sonra Mehmet Ali Birand`i kaybettik.aniden.bazi insanlar vardir sanki hic olmeyeceklermis gibi gelir bize.sanki olumsuzdurler.benim icin oyle biriydi iste.kendimi bildim bileli ekranlardaydi.32.gunu heyecanla bekledigim yillar vardi.aksamlari ana haber bulteninde alismistik onu gormeye sanki ailenden biriydi.dil sursmelerine gulerdim en cokta.ama aglatma sirasi ona da gelmis simdi.

-sonra bir Toktamis Ates esti  gitti bu diyarlardan.sonra Deprem Dede.nur icinde yatsinlar.

-bugun de Ugur Mumcu`nun ve Gaffar Okkan`in olum yildonumleri.ne cok zaman gecti ama katilleri hala ellerini kollarini sallayarak gezmekteler.kimse birsey yapamiyor yapmiyor.yazik.

-sonra bir yazarlik kursu hevesim vardi.vardi diyorum icine edildi.kursa gittigimde kursun iki hafta once basladigini uzulerek gordum.ortasindan baslanan birseye de devam etmenin bir anlami yoktu.bitsin sonraki doneme bakacam artik.

-sonra bir kuzum vardi.o da yad ellere karisti.kendini bilir.bu diyarlardan:(((

-iyi seyler de oldu bu arada.gecen sene size sikca bahsettigim yol arkadasim sonunda evlilik icin adimlari atti.tektasini takti nisan onumuzdeki ay:)))gitsin artik kismetim acilsin yaa:)))

5 yorum:

  1. Kitabı bitirmene sevindim, benim okumam çok uzun sürmüştü :)
    Biraz boşlayınca blogu bir sürü şey olup bitiyor Prensesim.
    Öyle çok kayıp verdik ki son zamanlarda, Allah rahmet etsin.
    Arkadaşın için çok sevindim hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asli`m benimki de hic fena surmedi yani :))))))
      amin canim benim
      ve de tesekkurler tabi ki:))))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. bır basımı alıp gıdesım var kı donup arkama bakasımsa hıc yok.

      Sil
  3. canım benım ınsallah cok mutlu olursun ve hayallerın ask tadında olur

    YanıtlaSil